Daily Bestelwagen

 • HET BEDRIJFSVOERTUIG DAT UW ZAKELIJK PERSPECTIEF VERANDERT

  Zoveel meer dan een bedrijfsvoertuig. De New Daily bestelwagen is ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.

  Met de New Daily bestelwagen staat de technologie ten dienste van de chauffeur: wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is. In de loop van zijn 40-jarige geschiedenis heeft de Daily zich voortdurend verbeterd, waardoor uw rijervaring en beleving tot het hoogste niveau in de branche is gebracht.

   

  De New Daily bestelwagen omarmt de connectiviteit om een nieuwe wereld van zeer gepersonaliseerde diensten aan te bieden, precies afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften.

  Het is uw complete transportoplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

   

  IVECO-Daily Bestelwagen

  IVECO DAILY Euro 6, eindeloos veelzijdig

  Een daily-bestelwagen voor grenzeloze ambities!

  De Daily Euro 6 is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse met de grootste line-up in deze branche. Het is de enige bestelwagen met een assortiment dat reikt van 3,5 tot 7 ton maximaal toegestaan gewicht, en van 7,3 m3 tot 19,6 m3laadruimte. Deze eindeloze veelzijdigheid biedt veel mogelijkheden voor een groot aantal verschillende taken, van leveringsdiensten in de stad met meerdere stops, zoals een pakket- of koerierdienst, tot zwaarder transport, zoals het vervoeren van meubels. Het aantal verkrijgbare opties voor de carrosserie biedt een uitgebreid scala aan opbouwmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om de Daily aan te passen en te veranderen in bijvoorbeeld een reddingsvoertuig of een ambulance.

  De Daily Euro 6 heeft zijn zakeninstinct gebruikt voor de transportindustrie om vooruit te lopen op uw behoeften: wat uw werk ook is, u vindt altijd een model dat aan uw eisen voldoet - uw taken worden gemakkelijk, efficiënt en met lage totale gebruikskosten uitgevoerd, èn met oog voor het milieu, om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

  De Daily Euro 6-bestelwagen heeft het grootste modellenaanbod in deze branche, met maar liefst 8.000 fabrieksuitvoeringen waaruit u kunt kiezen. Ze combineren de verschillende wielbases, vermogens, volumes, interne hoogtes van de laadruimte en laadcapaciteiten om tegemoet te komen aan een uitgebreid scala van inzetdoelen.

  De Daily-bestelwagen is gemaakt om de transportprofessional te dienen en heeft zijn gezonde zakelijke instinct door de jaren heen gevolgd. Daarmee liep hij vooruit op de ontwikkeling van de industrie en breidde hij het assortiment uit om aan het grote aantal verschillende eisen te voldoen.

  Ontdek de afmetingen van de Daily Bestelwagen.