IVECO Daily

 • IVECO-Daily

  De bestelwagen met zakeninstinct

  Even sterk, veelzijdig en efficiënt als altijd. Bovendien introduceert dit voertuig, trouw als hij is aan zijn zakeninstinct, nieuwe functies die hem een nog betere partner voor uw bedrijf maken.

  De Daily Euro 6 biedt innovatie en technologie om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig, en de lagere totale bedrijfskosten dragen bij aan een gezond nettoresultaat voor uw bedrijf. De Euro 6-motoren zijn schoon en efficiënt en vormen een toevoeging aan uw duurzame referenties.

  En er wordt ook aan de bestuurders gedacht: de cabine is comfortabeler en stiller dan ooit, en met de HI-MATIC-versnellingsbak ontdekken bestuurders de betekenis van absoluut rijplezier. De Daily Euro 6 introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volledig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt.

  Het grootste assortiment in deze branche is nog groter geworden om te voldoen aan de steeds veranderende en de zich almaar uitbreidende eisen van uw bedrijf en van transportbedrijven in de hele wereld.

  De Daily Euro 6 is de perfecte partner met een feilloos instinct om vooruit te lopen op uw zakelijke behoeften en om, jaar na jaar, met de oplossing te komen als u deze nodig hebt.

  Iveco Daily - Al 40 jaar een succesformule!

  Topmotoren om uw talent te ontketenen

  De Daily Euro 6 levert de tractie, laadcapaciteiten, vermogens en snelle reacties die u nodig hebt in combinatie met een uitstekend brandstofverbruik. Een topprestatie waarop u kunt blijven rekenen, omdat deze jarenlang gehandhaafd wordt.

  Kies de prestatie die het best bij uw ritten past: een maximaal-vermogensbereikvan 116 pk voor het instapmodel tot 205 pk, de hoogste in de industrie voor 4-cilindermotoren. De keuze bevat de nieuwe 136 pk VGT- en 180 pk-modellen, en ook de F1A 2,3-liter top-performer: 156 pk VGT. Met bovendien een maximumkoppel 470 Nm voor de F1C 3,0-liter-motor. Alle motoren zijn geoptimaliseerd voor topprestaties voor elke rit en geven u een geven u een grote actieradius met maximale efficiëntie.

  Voor transportbedrijven die zoeken naar een stille en duurzame oplossing is deDaily Natural Power 136 pk op CNG het perfecte antwoord.

   

  DAILY HI-MATIC EURO 6

  Achttrapsautomaat - primeur in deze klasse

  Eerste achttrapsautomaat in het segment voor onovertroffen comfort en veiligheid.

  De nieuwe transmissie werd ontwikkeld met het oog op absoluut rijplezier: met de ergonomische, multifunctionele versnellingspook kunt u zich ten volle concentreren op het verkeer en de rijomstandigheden. De HI-MATIC-transmissie is de beste oplossing voor meer veiligheid en een maximum aan comfort.

  Uitzonderlijke zuinigheid dankzij diverse ECO- en POWER-modi

  Hij past zich perfect aan uw dagelijks werk aan dankzij de autoadaptieve schakelstrategie. Uw DAILY HI-MATIC Euro 6 schakelt vloeiend en in minder dan 200 milliseconden de correcte versnelling in. En met de breedste spreiding op de markt draait de motor steeds aan zijn optimale toerental.

  Lagere onderhouds- en herstellingskosten

  Tot 10% lagere onderhouds- en herstellingskosten dan bij een handgeschakelde transmissie dankzij de onovertroffen betrouwbaarheid en duurzaamheid. De nieuwe oplossingen, die geheel in het teken van duurzaamheid staan, beschermen motor en transmissie om het onderhoud te beperken. Onze ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat de legendarische duurzaamheid van de Daily nog wordt overtroffen.

  Ongeëvenaarde prestaties, hoogste vermogen (205 pk) en koppel (470 Nm)

  Met zijn extra brede motorgamma met twee inhoudsklassen (2,3 liter en 3,0 liter), vermogens van 116 tot 205 pk, koppelwaarden van 320 tot 470 Nm en een onovertroffen MTM van 7,2 ton biedt de DAILY HI-MATIC Euro 6 het beste gamma op de markt, op maat van de meest veeleisende opdrachten.

 • Daily Blue Power - KAMPIOEN IN DUURZAAMHEID

  IVECO DAILY BLUE POWER UITGEROEPEN TOT ‘INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2018’

  De prestigieuze prijs is het bewijs van IVECO’s inzet voor technologie en focus op duurzaam transport.

   

  Geen beperkingen in de stad voor uw onderneming

  De Daily Blue Power-reeks biedt een duurzame en efficiënte oplossing om personen en goederen te vervoeren in de stad. Haar combinatie van technologie, lage uitstoot, prestaties en zuinigheid is perfect afgestemd op uw missie in de stad: kies voor de nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, de eerste lichte bedrijfswagen die gecontroleerd is voor emissies in reële rijomstandigheden, de nieuwe Daily Hi-Matic Natural Power met de enige 8-trapsautomaat in zijn klasse, of voor de emissievrije Daily Electric. Drie technologieën en drie wagens voor een duurzame onderneming – klaar voor de uitdagingen van de milieudoelstellingen voor 2020.

   

  HET ABSOLUTE RIJPLEZIER

  De nieuwe Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste cng-voertuig met een achttrapsautomaat. Hij werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer.

  Hij biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op al uw behoeften.

  En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad.

   

  ANTICIPEREN OP DE TOEKOMST VAN KLIMAAT EN ENERGIE

  De nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready heeft een lengte voorsprong op zijn concurrenten en anticipeert nu reeds op de klimaat- en energiedoelstellingen die in 2020 van kracht worden in Europa.

  Hij werd door een onafhankelijke organisatie getest en gecontroleerd volgens de strengere emissienormen die in 2020 van kracht worden en die de emissies in reële rijomstandigheden (RDE) zullen meten als aanvulling op de homologatiecyclus in de laboratoria.

   

  KLEINERE VOETAFDRUK, GROTER RIJBEREIK

  Een unieke, volledig emissievrije elektrische bestelwagen of chassiscabine: de nieuwe Daily Electric heeft een uitzonderlijk rijbereik tot 200 kilometer in het stadsverkeer dankzij de flexibele configuratie van zijn batterijen en de nieuwe EcoPower-rijmodus.

  Met de gepatenteerde flexibele laadmodi van IVECO kunt u uw Daily Electric om het even waar in twee uur tijd opladen met de snellader.

  Zo kunt u voortaan ook in de steden met de strengste emissiebeperkingen werken.

  Lees er hier alles over!