Daily Trekker

 • IVECO-Daily Trekker

  De Daily Trekker biedt dankzij het echte vrachtwagenchassis, totaal sleepgewichten van 7.490 kg of 8.700 kg aan, en dit met rijbewijs B + E. Hierdoor kunt u een bruto laadvermogen overhouden van respectievelijk 5.200 of 6.500 kg – het eigen gewicht van de oplegger. De maximale totale lengte van de oplegger is 13,60 m.

  De mogelijkheden voor de Daily Trekker zijn legio: autotransport, vervoer van graafmachines, heftrucks en metaalconstructies, volumetransport, verhuisdiensten, tuinaanleg en allerhande transport van goederen waar een hoger nuttig laadvermogen is gewenst dan wat wettelijk overblijft bij een voertuig dat in rijbewijs B wordt ingeschreven. De Daily dubbel cabine kan zelfs voor langere trajecten omgebouwd worden tot slaapcabine al dan niet met een nachtverwarming.

  Wenst u liever bij een aanhangwagen te blijven, geen nood, door het echte vrachtwagenchassis kunnen wij u ook bij de chassis cabines en bestelwagens hogere sleepgewichten aanbieden dan andere merken.

  Voertuigen met enkele wielen achter mogen aanhang-wagengewichten van 3.300 kg trekken, deze met dubbel wielen achter 3.500 kg. Indien het trekkend voertuig voorzien is van een luchtcompressor en de aanhangwagen luchtgeremd is zelfs 5.200 kg.

  Dé oplossing voor wanneer het wat zwaarder of wat groter is en u toch in B+E rijbewijs wenst te blijven.

   

  Ontdek de brochure.

  Contacteer ons voor info op uw maat!

  Breng ook een bezoek aan Iveco.com.