IVECO X-Way

 • STRALIS X-WAY

  MIS UW MISSIE NIET

  De Stralis X-WAY werd ontwikkeld vanuit een missiegerichte aanpak, om u in staat te stellen uw voertuig precies op maat van uw vereisten te configureren.

  Zijn uitgebreide keuze aan uitrusting en componenten, de legendarische robuustheid van zijn chassis en alle details van zijn ontwerp leveren een voertuig op dat kan worden geconfigureerd voor een breed spectrum aan missies – en die zal het glansrijk vervullen.

  Krachtige motor

  De 9-, 11- en 13-liter motoren zijn ontworpen voor de beste verhouding tussen koppel en vermogen en leveren een uitstekende brandstof efficiëntie.

  Robuust chassis

  Legendarische sterkte van het chassis met 6,7 en 7,7 mm dikte en constante balkhoogte; keuze uit wielbases van 3.120 mm tot 6.700 mm.

  Voertuig-configuraties

  De keuze uit drie settings (ON, ON+, OFF) biedt u de beste afweging tussen bodemvrijheid en comfort, afhankelijk van de verhouding tussen on- en off-road vervoer dat nodig is voor uw missies.

  Hydrostatische aandrijving

  De HI-TRACTION hydrostatische voorwielaandrijving is lichter dan vierwielaandrijving en levert alle tractie die u nodig heeft, wat de Stralis X-WAY zelfs voor gebruik op moeilijk begaanbare bouwplaatsen perfect geschikt maakt.

  Comfortabele cabine

  Comfortabele en veilige cabine voor elke voorkeur: Active Day korte cabine, Active Time slaapcabine of Active Space grote slaapcabine.

  Nuttig laadvermogen

  Het chassis is ontworpen om het hoogste nuttig laadvermogen in de sector te bieden. Opties zoals luchtvering, lichtmetalen velgen en aluminium lucht- en brandstoftanks zorgen voor een verdere vermindering van het eigen gewicht en daardoor voor een hoger nuttig laadvermogen.

  Iveco productievideo


  Hi-SCR - Exclusief voor IVECO

  Euro VI/C conformiteit

  Ons gepatenteerde HI-SCR is het beste selectieve katalytische reductiesysteem op de markt; het bereikt een NOx-verlaging van 97%. Dit betekent dat aan Euro VI standaarden kan worden voldaan zonder EGR.

  HI-SCR MAXIMALISEERT VEILIGHEID

  • De meest geschikte oplossing voor missies zoals leveranties, afvalinzameling, straatreiniging, off-road, luchthavens, raffinaderijen en brandstofoverslag-gebieden

   

  HI-SCR MAXIMALISEERT NUTTIGE LADING

  • Compacte lichtgewichttechnologie voor de beste combinatie van efficiëntie en een lange levensduur
  • Er zijn geen extra onderdelen voor de motor of het grotere koelsysteem nodig

   

  HI-SCR MAXIMALISEERT NUTTIGE WERKTIJD

  • De langste onderhoudsintervallen op de markt

   

  HI-SCR VERHOOGT DE BRANDSTOFEFFICIËNTIE

  • Alle HI-SCR voordelen blijven bewaard (veiligheid, lichtheid, geen regeneratie bij stilstand)
  • Substantiële brandstofbesparing op langeafstand-missies

  Nieuwe HI-TRONIX transmissie

  De nieuwe generatie HI-TRONIX, geautomatiseerde transmissie met 12-versnellingen en elektronische koppeling biedt de meest geavanceerde technologie in zijn categorie:

  • modulair, onderhoudsvriendelijk concept
  • 99,7% efficiëntie
  • buitengewone duurzaamheid
  • de beste overbrengingsspreiding in zijn categorie (16,7)
  • en de beste koppel-gewichtsverhouding in zijn categorie

   

  HI-TRONIX biedt nog meer functionaliteit, zoals de manoeuvremodus (kruipen) voor langzame operaties, die werkt als een koppelomvormertransmissie; rocking-functie om weer grip te krijgen op een ondergrond die weinig houvast biedt, 4 achteruitrijversnellingen en een nieuw aanbod PTO's.